فرهنگی و دانشجویی
1399/11/13 دوشنبهانتصاب؛
انتصاب مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران

.

به گزارشروابط عمومی دانشگاه پیام نور چمستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران،طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، حجت الاسلام و المسلمین علی نامدار به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران منصوب شد. حجت الاسلام و المسلمین نامدار پیش از این مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان تهران بود. حجت الاسلام و المسلمین احمد اسلامی مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مازندران نیز به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران منصوب شد.
مراسم معارفه حجت الاسلام و المسلمین نامدار و تکریم حجت الاسلام و المسلمین اسلامی روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ صبح با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه پیام نور مازندران برگزار خواهد شد.

نظر شما
پست الكترونيک